Mijland Security

Toegangscontrole beveiliging

Wilt u niet dat iedereen zomaar toegang heeft tot uw pand? Dan is toegangscontrole beveiliging door Mijland Security wat u nodig heeft. Met toegangscontrole heeft u zelf in handen wie uw pand betreedt en wanneer. Geautomatiseerd toegang verlenen is voor veel eigenaren een hele zorg minder.

Wat is toegangscontrole beveiliging?

Met toegangscontrole kunt u regelen wie wel of geen toegang heeft tot uw pand. Dit is zelfs te versmallen tot verschillende verdiepingen of ruimtes. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een groep werknemers enkel toegang verlenen tot hun afdeling en het schoonmaakbedrijf op vastgestelde tijden toegang geven.

Conventionele sleutelsystemen voldoen niet aan deze instellingen en zijn niet optimaal voor beveiliging. Sleutels kunnen eenvoudig worden bijgemaakt wanneer dat nodig is, echter kan hier ook misbruik van gemaakt worden. Uiteindelijk is er geen controle meer over het aantal sleutels die in omloop zijn. Met toegangscontrole heeft u deze zorgen niet!

Elektronische toegangscontrole

Mijland Security kan verouderde sleutelsystemen eenvoudig vervangen door een elektronisch toegangssysteem. Deze zijn betrouwbaar en inbraakveilig. De sleutels die worden uitgegeven zijn niet te kopiëren en worden met speciale software geprogrammeerd of geblokkeerd. De beveiliging gaat door middel van een systeem met een codeslot, elektronische sleutels, een kaartlezer of met een intercom.

Gemak van toegangscontrole

Het is moeilijk om de bezoekersstroom van uw gebouw in de gaten te houden. Iedereen meerdere sleutels geven en deze weer afstellen op cilinders is bijna niet te overzien. De kosten en risico’s wanneer iemand een sleutel verliest zijn ook nog een zorg. Met elektrische deursloten voorzien van persoonlijke elektronische sleutels kunt u voortaan eenvoudig toegangsrechten toekennen, blokkeren of wijzigen van een individuele gebruiker. Onze adviseur helpt u graag om optimaal voorbereid te zijn met de meest actuele beveiligingsstukken.

Contact

Mijland security

Bent u overtuigt van de waarde die toegangscontrole aan uw beveiliging kan toevoegen? Laat deze beveiliging dan plaatsen door Mijland Security. Wij zijn dé specialist in beveiliging en hebben veel huizen en panden van beveiliging voorzien. Wij kunnen adviseren of toegangscontrole beveiliging het juiste is voor u. Neem contact met ons op voor advies op maat!