Mijland Security

Bouwplaatsbeveiliging

Mijland Security is als beveiligingsspecialist gespecialiseerd in bouwplaatsbeveiliging. Vertraging door inbraak, diefstal of andere calamiteiten kosten veel geld. Overheid en verzekeraars stellen daarnaast hoge eisen aan bedrijven om er alles aan te doen om de risico’s te verminderen. Mijland Security kan een belangrijke bijdrage leveren aan de beveiliging van uw bouwplaats, door de inzet van fysieke beveiliging, technische beveiliging of een combinatie daarvan.

bouwplaatsbeveiliging

Informatie aanvragen

Met goede camerabeveiliging kunt u uw bouwplaats in de gaten houden. Een bewakingscamera is tegenwoordig niet meer weg te denken. Mijland Security vindt het belangrijk dat vooraf een goede inventarisatie wordt gemaakt van de verwachte beelden. Goede gezichtsherkenning of misschien wel betere kentekenherkenning? Er zijn diverse mogelijkheden om een camera te plaatsen, zoals Analoge beveiligingscamera’s, HD-camera’s en IP beveiligingscamera’s.

Opnames van de bouwplaats bekijken

U kunt de bewakingsopnames bekijken via de smartphone of PC. U kunt de beelden zelf oproepen en heeft hierdoor altijd zicht op de bouwplaats. Ook de registratie van de beelden behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen de camera’s direct aangesloten worden op een meldkamer waardoor we 24 uur per dag beelden kunnen oproepen en actie kunnen ondernemen op momenten dat het nodig is.

Contact

Bouwplaatsbeveiliging op maat

Wij kijken graag met u naar uw project om de beveiliging te optimaliseren! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Beveiliging van uw bouwplaats is met Mijland Security binnen no-time geregeld.