Camerabeveiliging

Zicht op elk object

Met een goede camera en camerabeveiliging kunt u uw pand of terrein in de gaten houden. Een bewakingscamera is tegenwoordig niet meer weg te denken. Mijland Security vindt het belangrijk dat vooraf een goede inventarisatie wordt gemaakt van de verwachte beelden. 

Goede gezichtsherkenning, betere kentekenherkenning of moeten er in donkere ruimtes opnames gemaakt worden? Er zijn diverse mogelijkheden om een camera te plaatsen, zoals analoge beveiligingscamera’s, HD-camera’s en IP beveiligingscamera’s.

Camerabeveiliging

Mijland Security kan het mechanische sluitsysteem eenvoudig vervangen door een elektronisch toegangssysteem dat helemaal up-to-date, betrouwbaar en inbraak-veilig is. Bijvoorbeeld bij de algemene buitendeuren en bij toegangen tot de bergingen. De uitgegeven sleutels zijn niet te kopiëren en worden met speciale software geprogrammeerd of geblokkeerd. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld niet-directe bewoners enkel toegang tot de hoofdingang geven, het schoonmaakbedrijf op gezette tijden toegang geven en je personeel in bevoegde delen toe laten.

Mijland Security biedt ook de mogelijkheid van toegangsverlening via de meldkamer. Zo kan bijvoorbeeld een chauffeur via de meldkamer op afstand toegang krijgen tot een depot.

Camerabeveiliging

Bewakingsopnames bekijken

Verder zijn er mogelijkheden om de bewakingsopnames te bekijken via uw smartphone of PC. U kunt de beelden zelf oproepen en heeft hierdoor altijd zicht op uw bezit. De camera’s zijn te combineren met een toegangscontrolesysteem of een inbraaksysteem. Ook de registratie van de beelden behoort tot de mogelijkheden. 

Hiernaast kunnen de camera’s direct aangesloten worden op een meldkamer (alarmverificatie d.m.v. video-observatie) waardoor we 24 uur per dag beelden kunnen oproepen en actie kunnen ondernemen op momenten dat het nodig is.

Wat is voor u de beste oplossing? Er zijn heel veel mogelijkheden op het gebied van camerabeveiliging. Wij bespreken deze graag met u.

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging mogelijkheden

De monitoren zijn speciaal aan de hoge eisen voor professionele videobewakingssystemen aangepast. Er zijn vele aansluitmogelijkheden en hierdoor zijn ze ook geschikt voor complexe videosystemen. Daarnaast lever het een fantastische beeldweergave met een hoge lichtopbrengst.

Het is voor de gebruiker mogelijk om alle videokanalen met volledige resolutie en in real-time op te nemen. Voor precisie en nauwkeurigheid bij het oproepen en de analyse van opgeslagen videogegevens is dit gewenst bij snelle scènes (vallen van een voorwerp, snelle handbewegingen). Hier kunt u zich geen ontbrekende details veroorloven, want elke kleinigheid kan de beslissende aanwijzing bevatten. Met real-time recording verliest u geen beelden of details!

Wordt de camera zowel overdag als ’s avonds gebruikt dan verdiend een dag / nacht camera de voorkeur.

Als de verlichting beneden een bepaald niveau komt schakelt de camera om naar de zwart-wit stand. Hiermee heeft de camera een hogere lichtgevoeligheid en zijn ze gevoeliger voor infrarood licht, waardoor ook in het donker nog een goed beeld mogelijk is. Deze camera’s zijn er in twee uitvoeringen, met elektronische- en mechanische infrarood omschakeling.

Betrouwbare IP videobewaking met mega-resolutie. Hiermee ontgaat u ook op grote afstanden geen enkel detail. Een IP beveiligingscamera maakt gebruik van pixels i.p.v. beeldlijnen. Hierdoor worden de beelden 6x scherper dan bij een analoge beveiligingscamera weergegeven. Dus nog betere gezichtsherkenning, kentekenherkenning en kleuren. Kort gezegd is de IP camera de opvolger van de analoge camera.

Deze bewakingscamera’s hebben een hoge resolutie en brengen zelfs de kleinste details scherp in beeld.

Analoge beveiligingscamera’s maken nog gebruik van beeldlijnen voor de weergave van beelden. Mijland Security levert analoge beveiligingscamera’s met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Vertraging door inbraak, diefstal of andere calamiteiten kosten veel geld. Overheid en verzekeraars stellen steeds hogere eisen aan de bedrijven om er alles aan te doen om de risico’s te verminderen. Mijland Security kan een belangrijke bijdrage leveren aan de beveiliging van uw bouwplaats, door de inzet van fysieke beveiliging, technische beveiliging of een combinatie daarvan. Wij kijken graag met u naar uw project om de beveiliging te optimaliseren!

Contact

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij helpen graag bij het beveiligen van uw huis of bedrijfspand. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!