Mijland Security

Bouwplaats beveiliging

Bouwplaats beveiliging is belangrijk vanwege vandalisme en diefstal dat vaak plaatsvindt op bouwplaatsen. Vooral als het bouwproject in de laatste fase is en er veel kostbare materialen aanwezig zijn. Het is noodzakelijk dat daar toezicht op gehouden wordt. Zo ook op de bouwplaatsen in Tilburg. Mijland Security, nabij Tilburg, helpt u hier graag bij!

Bouwplaats beveiliging

Een bouwplaats beveiligen, waar letten wij op?

Een goede beveiliging begint met een goed plan van aanpak. Wij brengen in kaart wat de zwakke plekken zijn en maken een plan op maat. Een op maat gemaakt plan is voor elke bouwplaats belangrijk. De locatie, het type bouwproject, het aantal mensen met toegang tot de bouwplaats is elke keer verschillend en moet dus goed in kaart gebracht worden.

Bouwplaats beveiliging

Hoe beveiligen wij uw bouwplaats?

 

Nadat we een goed idee hebben van de zwakke plekken op de bouwplaats is het aan ons om een goed beveiligingsplan te maken. Onmisbaar in een bouwplaatsbeveiligingsplan is camerabewaking. Niet alleen voor in de nachtelijke uren maar ook overdag. Wilt u extra beveiliging? Ook gezichtsherkenning- of kentekenherkenningscamera’s zijn mogelijk. Er zijn diverse mogelijkheden om een camera te plaatsen, zoals Analoge beveiligingscamera’s, HD-camera’s en IP beveiligingscamera’s.

Via een smartphone of PC kunt u zelf live de beelden bekijken en heeft u altijd zicht op de bouwplaats. Natuurlijk is het ook mogelijk om de camera’s direct aan te sluiten op een meldkamer. Zo kunnen we de beelden 24 uur per dag oproepen en actie ondernemen als dat nodig is.

Brandbeveiliging

Bouwplaats beveiliging op maat

Wij kijken graag met u naar uw project om de beveiliging te optimaliseren! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Beveiliging van uw bouwplaats in Tilburg is met Mijland Security binnen no-time geregeld.

Contact

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij helpen graag bij het beveiligen van uw huis of bedrijfspand. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!