Mijland Security

Tips tegen inbraak

Woning- of bedrijfspandinbraak komt altijd ongewenst. Als ondernemer of particulier werkt u hard voor uw huis of bedrijfspand met bijbehorende inboedel. Als er dan mensen zijn die het lef hebben om aan uw spullen te zitten, is dat meer dan vervelend. Mijland Security is gespecialiseerd in inbraakbeveiliging. We geven u graag een aantal tips tegen inbraak. Zo bent u ervan verzekerd dat u er zelf alles aan heeft gedaan om indringers buiten de deur te houden. Lees snel verder!

Werkwijze inbrekers

Inbrekers werken vaak volgens een vast patroon: bij huizen waar het al dagen donker is en zich inmiddels een stapel kranten op de deurmat heeft verzameld, gaan ze ervanuit dat de inwoners op vakantie zijn. Ook kennen zij na een korte tijd alle sleutel verstopplekken, zoals onder gieters en deurmatten wel. Inbrekers houden zelfs social media kanalen van bewoners in de gaten in populaire zomerperiodes. Zo weten zij wanneer huizen leeg staan en zij dus vrij spel hebben.

Tips tegen inbraak

Wij geven u graag een paar tips om deze inkoppertjes te voorkomen, zodat u de inbrekers te slim af bent en het ze moeilijker maakt:

  • Als u uw huis of bedrijfspand verlaat, zorg dan altijd dat er een lampje brandt. Een automatische lichtschakelaar biedt is een goede oplossing.
  • Ook andere dingen zoals het neerzetten van een aantal mokken zorgt voor een bewoonde indruk.
  • Zorg altijd dat al uw deuren op slot zijn, ook als u even snel een boodschapje gaat doen of een rondje om gaat met de hond. Bovendien is het erg belangrijk om uw deur niet alleen in het slot te laten vallen, maar ook op slot te draaien.
  • Als u een achterom heeft, is het belangrijk om ook uw poort goed af te sluiten en uw buitenverlichting aan te zetten.
  • Leg kostbare spullen, zoals iPhones, laptops en sleutels altijd uit het zicht. U kunt deze spullen het beste boven bewaren. Als u in het bezit bent van veel dure spullen, is het aanschaffen van een kluis wellicht een goed idee.
  • Zorg dat er geen hulpmiddelen zoals ladders of vuilnisbakken in de buurt van uw woning of bedrijfspand staan, zodat inbrekers deze niet kunnen gebruiken als opstapje voor uw dak.
  • Laat uw buren weten dat u weg bent, als dat voor een langere periode is. Zij kunnen dan een oogje in het zeil houden en af en toe uw deurmat opruimen of gordijnen open of dicht doen.

Contact

Mijland Security Eindhoven

Voelt u zich nog steeds niet helemaal veilig in uw huis? Of bent u door eerdere inbraak bang voor een nieuwe inbraak in uw bedrijfspand? Mijland Security biedt inbraakbeveiliging voor zowel woningen als bedrijfspanden van hoogwaardige kwaliteit. Wij nemen uw zorgen weg en verzekeren u van een veilig gevoel. Neem vrijblijvend contact met ons op!