Mijland Security

Inbraakbeveiliging voor ramen en deuren

Verzorg de inbraakbeveiliging voor ramen en deuren van uw woning voor u op vakantie gaat. Slechts 2 op de 5 huizen heeft namelijk een veilig voordeurslot. Zorg dat uw woning is voorzien van inbraakbeveiliging! De zomervakantie is ook in zuid Nederland gestart. Dat betekent in veel gevallen dat men vertrekt naar de camping of andere vakantiebestemmingen waar dat kan! Laat uw woning in deze periode veilig achter met de beste inbraakbeveiliging dankzij Mijland Security.

Maatregelen

Inbraakinstallatie moet voldoen aan een risicoklasse volgens de verzekeraar. Een inboedelverzekering dekt de schade bij inbraak, zelfs bij een poging tot inbraak of diefstal. De consumentenbond doet regelmatig onderzoek naar de voorwaarden van inboedelverzekeringen. Om fraude te voorkomen moet er wel aangifte gedaan worden bij de politie. Zorg dus dat de inbraakinstallatie voldoet aan de eisen en voorkom moeilijkheden met de verzekering.

Uiteraard hebben wij ook de antwoorden op vragen over de maatregelen. Elke situatie is namelijk anders, daarom stellen wij een risicoanalyse op. We kijken hierbij naar het pand, de materiële en persoonlijke zaken. Op basis hiervan ontvangt u een op maat gemaakt pakket met gepaste maatregelen om onbezorgd op vakantie te gaan.

Inbraakbeveiligingsplan

Het pakket met maatregelen bevat een beveiligingsplan. De belangrijkste factor is het creëren van tijdwinst. Hoe langer een poging tot inbraak duurt, des te eerder de inbreker inziet dat het zinloos is. De politie zal de poging sneller signaleren en in actie komen.

In het beveiligingsplan kijken we naar sloten in de deuren en het glas in de kozijnen. Na de installatie en aansluiting bij het erkende Alarm Centrale, volgt er een alarmmelding als dat echt nodig is.

De beste inbraakbeveiliging voor ramen en deuren

Als gecertificeerd en erkent beveiligingsbedrijf voorzien wij u van de beste beveiligingsmaatregelen. Om binnen te komen, focussen inbrekers zich op de zwakke plekken: de ramen en deuren. Daarom voorzien we deze van het beste hang- en sluitwerk en eventueel rolluiken of beveiligde beglazing.

De mogelijkheden

Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om uw woning veilig achter te laten als u op vakantie gaat. Denk daarbij aan:

  • objectbeveiliging
  • elektronische maatregelen
  • organisatorische maatregelen
  • bouwkundige maatregelen (zoals hierboven beschreven)
  • compartimentering
  • alarmering
  • alarmopvolging


Benieuwd naar alle mogelijkheden in een op maat gemaakt beveiligingsplan? Mijland Security zoekt dit in overleg met of voor u uit. Zo kunt u onbezorgd genieten van de vakantie.

Contact

Mijland Security Eindhoven

Voelt u zich nog steeds niet helemaal veilig in uw huis? Of bent u door eerdere inbraak bang voor een nieuwe inbraak in uw bedrijfspand? Mijland Security biedt inbraakbeveiliging voor zowel woningen als bedrijfspanden van hoogwaardige kwaliteit. Wij nemen uw zorgen weg en verzekeren u van een veilig gevoel. Neem vrijblijvend contact met ons op!