Mijland Security

Inbraakbeveiliging Eindhoven

U wilt zich natuurlijk veilig voelen in uw eigen huis. Met de inbraakbeveiliging van Mijland Security gaat dat zeker lukken. Wij zorgen voor een goed en betrouwbaar beveiligingssysteem in uw huis zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw veiligheid. In de nabije omgeving van Eindhoven helpt Mijland Security u graag bij uw keuze!

Inbraakbeveiliging

Beveiligingsplan

Eerst maken wij een analyse van de omgeving waarna we een beveiligingsplan opstellen. In het beveiligingsplan wordt eventueel opgenomen welke maatregelen er worden genomen om het de inbreker moeilijk te maken. Denk hierbij aan bepaalde sloten die worden ingesteld of glas dat wordt gemonteerd met glasbreukmelders. Maar ook op welke manier de respons tot stand komt bij een melding van inbraak. De bedoeling is dat het inbreken zo moeilijk wordt en zoveel tijd kost dat de inbreker er van af zal zien.

Camerabeveiliging

U kunt er ook voor kiezen om uw huis te laten beveiligen met camera’s. Hierin biedt Mijland Security verschillende mogelijkheden, zoals dag- en nachtcamera’s, IP-camera’s en HD-camera’s. Met beveiligingscamera’s kunt u bewakingsopnames bekijken op uw smartphone of PC wanneer het u uitkomt. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden!

Bouwkundige maatregelen

Een inbreker richt zich vaak op ramen en deuren. Het is daarom belangrijk dat u deze goed beveiligd. Wij kunnen uw ramen en deuren voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk en eventueel van traliewerk, rolluiken of inbraakwerende beglazing. Om uw huis nog beter te beveiligen bieden wij ook glasbreukmelders aan of kunnen we gebruik maken van een magneetcontact.

Contact

Mijland Security Eindhoven

Het beveiligen van uw huis is altijd slim én bent u de inbreker net een stapje voor. Mijland Security biedt verschillende mogelijkheden aan als het gaat om inbraakbeveiliging en zorgt voor een beveiligingsplan op maat. Wij geven u graag advies. Neem vrijblijvend contact met ons op!