Mijland Security

Zo maakt u uw huis inbraakproof

Inbrekers worden steeds slimmer, daarom is het belangrijk dat anti-inbraaksystemen ook steeds slimmer worden. Is uw huis al inbraakproof? Vaak zijn sloten voldoende om inbrekers buiten de deur te houden en zijn er technologische anti-inbraaksystemen nodig om uw huis goed te kunnen beveiligen. Lees hieronder onze tips om uw woning beter te beveiligen.

Inbraakbeveiliging

Bluetooth deurslot

Steeds meer huizen zijn voorzien van een modern deurslot, namelijk in verbinding met uw telefoon door middel van bluetooth. Deze deursloten herkennen u wanneer u met uw telefoon in de buurt van de deur bent. In dat geval ontgrendelt het slot automatisch en heeft u geen sleutel meer nodig om uw deur te openen. Heeft u uw telefoon niet bij u of is de batterij leeg? Geen probleem, met een normale sleutel kunt u de deur ook van het slot halen.

Video deurbel

Wilt u weten wie er voor de deur staat, zelfs als u niet thuis bent? De video deurbel maakt dit mogelijk. U kunt zelfs communiceren met degene die voor uw deur staat. Dit is handig wanneer er bijvoorbeeld een pakketbezorger voor de deur staat. U kunt dan van een afstand instructies geven. Maar naast deze praktische voordelen, biedt de video deurbel ook een boost in uw beveiliging. Veel van deze deurbellen zijn namelijk ook voorzien van een bewegingssensor die de directe omgeving in de gaten houden. De video deurbel is verbonden met uw telefoon of pc waardoor u 24/7 de beelden van uw voordeur kunt bekijken.

Vertrouw niet volledig op uw sloten

Hoewel u altijd uw deur op slot draait wanneer u van huis weggaat, is dit niet voldoende om inbrekers buiten de deur te houden. Het is slim om naast het deurslot ook een alarmsysteem te installeren. Inbrekers worden namelijk steeds slimmer en lockpicking is een inbraakmethode die tegenwoordig veel gebruikt wordt. Inbrekers proberen de sleutel van het slot na te maken door een goedje in het slot te spuiten. Wanneer dit goedje verhardt kan de cilinder gedraaid worden waardoor de deur ontgrendelt. Een alarmsysteem houdt ook deze inbrekers buiten de deur.

Contact

Inbraakbeveiliging door Mijland Security Eindhoven

Voelt u zich na deze anti inbraak tips nog steeds niet volledig op uw gemak? Of heeft u nog vragen over hoe u uw huis het beste kunt beveiligen? Mijland Security biedt inbraakbeveiliging van hoogwaardige kwaliteit voor zowel woningen als bedrijfspanden Aarzel niet en neem contact op met Mijland Security en wij verzekeren u van een veilig gevoel.