Mijland Security

Camerabeveiliging winkels

Een goed camerasysteem is heel belangrijk. Zo heeft u altijd zicht op uw winkel en kunt u eventueel opnames terug kijken. Zo houdt u uw pand veilig. Bewakingscamera’s is een van de meest voor de hand liggende optie. Mijland Security is de specialist in het beveiligen van uw winkel en zorgt voor de juiste camerabeveiliging.

Camerabeveiliging

De mogelijkheden voor winkels

Op het gebied van camerabeveiliging zijn er verschillende mogelijkheden.

 • Dag/ nachtcamera
  Als de camera zowel overdag als ’s nachts wordt gebruikt dan is dit dé oplossing. Als er niet meer genoeg verlichting is, schakelt de camera om naar de zwart-wit stand en is het gevoeliger voor infraroodlicht. Daardoor kunt u in het donker ook goed zien.

 • IP-camera
  De beelden van een IP-camera zijn erg scherp. Het maakt namelijk gebruik van pixels i.p.v. beeldlijnen. Dus nog betere gezichtsherkenning, kentekenherkenning en kleuren.

 • HD-camera
  Deze beveiligingscamera’s hebben een hoge resolutie en zelfs de kleinste details scherp in beeld.

 • Analoge camera
  De analoge camera maakt gebruik van beeldlijnen. Wij leveren analoge camera’s met een hoge kwaliteit.

Opnames bekijken

U kunt uw camerabeelden bekijken via de smartphone, PC en tablet. Zo kunt u altijd de opnames bekijken waar u ook bent. De camera’s kunnen worden aangesloten op een meldkamer, waardoor we wanneer we ook willen beelden kunnen oproepen en actie kunnen ondernemen op het moment dat het nodig is.

Contact

Camerabeveiliging in winkels door Mijland Security

Bent u op zoek naar professionele camerabeveiliging voor uw winkel? Mijland Security helpt u graag! Wij zijn expert op het gebied van bewakingscamera. Zo houden we uw winkel veilig. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.