Mijland Security

Camerabeveiliging bedrijf

Bent u op zoek naar camerabeveiliging voor uw bedrijf? Mijland Security is dé beveiligingsspecialist uit Brabant en omstreken. Bewakingscamera’s zijn een goede manier om uw pand te beveiligen. Het is een van de meest gekozen beveiligingsmaatregelen, omdat het voor u als eigenaar weinig moeite kost. Door de ontwikkelen in de techniek van deze camera’s zijn ze tegenwoordig erg betrouwbaar. Mijland Security vindt voor u de juiste soort camerabeveiliging en monteert deze bij u op de zaak.

Camerabeveiliging zakelijk

Een beveiligingscamera is in veel bedrijven tegenwoordig niet meer weg te denken. Met goede camerabeveiliging kunt u uw pand of terrein ten alle tijden in de gaten houden. Wanneer de camera’s de nodige specificaties hebben en op de goede plekken hangen zijn ze zeer effectief. Daarom vindt Mijland Security het belangrijk dat er vooraf een goede inventarisatie wordt gemaakt van uw situatie. Wilt u juist een camera die goede gezichtsherkenning heeft? Of vindt u kentekenherkenning belangrijker? Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het gaat om camerabeveiliging, zoals Analoge beveiligingscamera’s, HD-camera’s en IP beveiligingscamera’s. Mijland Security helpt u bij het maken van de juiste keuzes!

Dag- en nachtbeveiliging

Wilt u camerabeveiliging voor zowel overdag als ‘s avonds? Dan raden wij een dag- en nachtcamera aan. Met een dag- en nachtcamera zijn de camerabeelden altijd goed te zien. Wanneer het licht voor de camera onder een bepaald niveau komt schakelt hij over naar een zwart-wit stand. Door deze stand heeft de camera een hogere lichtgevoeligheid. Hierdoor ziet de camera infrarood licht beter en zijn de beelden die de camera opneemt in het donker nog goed te zien. Deze camera’s zijn er in twee uitvoeringen, met elektronische- en mechanische infrarood omschakeling.

Beveiligingscamera opnames

Heeft u een beveiligingscamera dan wilt u ook de opnames kunnen bekijken. Dit kan op meerdere manieren. Een mogelijkheid is via een smartphone, tablet of PC. U heeft de beelden altijd in eigen bezit en u kunt ze bekijken wanneer u wilt. We kunnen de beelden ook laten registreren, zodat ze veilig bewaart blijven. De beveiligingscamera’s kunnen ook aangesloten worden op een meldkamer. Een alarm wordt dan aangezet wanneer er activiteit wordt opgemerkt door de camera’s. Op die manier bent u zeker dat er actie wordt ondernomen op het moment dat het nodig is.

Contact

Camerabeveiliging bedrijf door Mijland Security

Heeft u nog geen camerabeveiliging bij uw bedrijfspand of -terrein? Maak uw bedrijf dan veiliger met camerabeveiliging van Mijland Security. Als expert in beveiliging analyseren wij uw situatie en treffen we de nodige maatregelen om camerabeveiliging zo effectief mogelijk te maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor camerabeveiliging voor uw bedrijf te bespreken!