Mijland Security

Brandbeveiliging Eindhoven

Brandbeveiliging in gebouwen is een complex verhaal. Het is belangrijk dat een brand snel gedetecteerd kan worden, zodat de brandweer direct ingeschakeld kan worden. Bent u op zoek naar professionele brandbeveiliging? Wij van Mijland Security helpen u graag!

Brandbeveiliging

Brandsignalering

Met een juiste brandmeldinstallatie wordt een brand onmiddellijk gesignaleerd. Zo kan het gebouw gelijk ontruimd worden en kan de brandweer direct ingeschakeld worden. Met een juiste installatie voorkomt u slachtoffers en beperkt u de schade. Mijland Security laat een specialist een brandmeldinstallatie ontwerpen doormiddel van een opname. Hierdoor kan er snel en adequaat gehandeld worden als er toch nog brand uitbreekt.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van brandveiligheid. Zo zijn er alleen al diverse blusmogelijkheden die een beginnende brand kunnen bestrijden. Ook is het belangrijk dat de vluchtwegen goed bereikbaar zijn.

 • Programma van eisen
  Dit is een document waarin onder andere de uitgangspunten en de risicoanalyse voor de bouwkundige, organisatorische en installatietechnische brandbeveiligingsvoorzieningen zijn opgenomen.

 • Brandalarm installatie
  Met een brandmeldsysteem redt u levens en versterkt u het gevoel van veiligheid voor de gebruikers. Voorwaarde is wel dat het systeem betrouwbaar en volledig ingericht is voor het specifieke gebouw en de gebruikskenmerken.

 • Rookmelder
  Zodra rook een rookmelder bereikt geeft deze een luid alarm. U wordt zodoende gewaarschuwd dat er mogelijk brand is. Als de rookmelder(s) goed is (zijn) geplaatst gebeurd dit waarschuwen in een vroeg stadium van de brand.

 • Kleine blusmiddel
  Wij leveren schuimblussers, poederblussers, koolzuursneeuwblussers en vetbrand-blussers in diverse maten. Alle brandblusapparaten in Nederland en moeten voorzien zijn van het Nederlandse Rijkskeurmerk.

 • Blusdeken
  Een blusdeken is te gebruiken voor personen die in brand staan of als hitteschild voor zelfbescherming tegen brand.

 • Noodverlichting
  Noodverlichting is verlichting die in werking treedt, bij brand of andere calamiteiten waarbij de stroomtoevoer is uitgevallen.

 • Brandwacht/ Surveillancedienst
  Bij een evenement kan het noodzakelijk zijn om een brandmeldinstallatie te hebben. Vaak wordt hiervoor een brandwacht ingezet. Deze gaat dan persoonlijk de controles op het terrein uitvoeren

Contact

Mijland Security

Een veilige omgeving is erg belangrijk. Mijland Security, nabij Eindhoven, biedt daarom brandveiligheid aan. Wij zijn expert op het gebied van brandveiligheid en helpen u daar graag bij. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!