Mijland Security

Brandbeveiliging Breda

Mijland Security biedt brandbeveiliging in Breda. Als er brand is, telt elke seconde. Brandbeveiliging in gebouwen kan regelmatig vragen met zich meebrengen. Tegenwoordig worden er hoge eisen gesteld aan brandveiligheid. In deze blog geven wij uitleg over de juiste maatregelen!

Brandbeveiliging

Onder brandbeveiliging zijn er meerdere maatregelen mogelijk en in de meeste gevallen ook nodig. Bij een uitbrekende brand slaan rook-, hitte- en brandgasmelders alarm. Zo worden hulpverleners en de brandweer tijdig gewaarschuwd. Wanneer een brand direct gedetecteerd wordt verkleint u de kans op schade en slachtoffers. Om een brand te detecteren zijn er meerdere mogelijkheden voor een brandmeldinstallatie. Mijland Security denkt met u mee over de benodigdheden.

Blusmiddelen

Blusmiddelen zijn noodzakelijk bij het bestrijden van een startende brand. Denk daarbij aan voldoende brandblussers op strategische plekken. Hetzelfde geldt voor brandslangen of blusdekens. Mijland Security beschikt over een breed assortiment blusmiddelen. Denk hierbij aan:

  • Schuimblussers
  • Poederblussers
  • Koolzuursneeuwblussers
  • Vetbrand-blussers


Alle brandblussers zijn in diverse maten beschikbaar en voldoen aan het Nederlands Rijkskeurmerk. Mijland Security voert hiervoor jaarlijks verplichte keuringen uit. Zo bent u ervan verzekerd dat alles werkt wanneer dit nodig is!

Vluchtrouteplan

Voor iedereen moet een vluchtrouteplan of ontruimingsplan duidelijk zijn. Bij brand is er geen tijd om te zoeken naar een route. Noodverlichting kan hierin een rol spelen. De verlichting springt aan bij brand of als de stroomtoevoer is uitgevallen. Het is wettelijk verplicht dat de noodverlichting minimaal één uur autonoom kan functioneren. Goed onderhoud is hierbij belangrijk. Mijland Security ontwerpt graag samen met u een vluchtrouteplan en kijkt graag met u mee naar de noodverlichting!

Brandwacht

Bij evenementen bestaat de mogelijkheid om een brandmeldinstallatie in de vorm van een brandwacht in te zetten. Een brandwacht controleert en test de brandveiligheid en de installaties. De gehele brandwacht van Mijland Security is rijksgediplomeerd en zorgt voor extra veiligheid op uw evenementen.

Contact

Mijland Security Breda

Zorg voor een veilige omgeving en zorg voor brandbeveiliging. Mijland Security biedt brandbeveiliging aan in Breda. Als expert in beveiliging analyseren wij uw situatie en treffen we de nodige maatregelen om u zo snel mogelijk alert te maken voor brand. Wij helpen graag bij het beveiligen van uw huis of bedrijfspand. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van brandbeveiliging te bespreken!