Mijland Security

Brandbeveiliging Brabant

Als er brand is, telt elke seconde! Mijland Security plaatst brandbeveiliging in de provincie Brabant, om u zo snel mogelijk alert te maken op brand. Het kan snel gebeuren, kortsluiting door lekkage of het fornuis wat per ongeluk aangelaten wordt kan al brand veroorzaken. Brandbeveiliging is daarom een slimme zet. Wij voorzien huizen en bedrijven in Brabant van brandbeveiliging.

Brandbeveiliging gebouwen

Brandbeveiliging in gebouwen is een complex verhaal. Grote gebouwen moeten voldoen aan hoge veiligheidseisen, zoals voldoende uitgangspunten. Mijland Security helpt u bij het maken van deze analyse. Het is belangrijk dat het gebouw snel ontruimt kan worden om de mensen in het gebouw in veiligheid te stellen. Een brandmeldinstallatie is essentieel om zo snel mogelijk de brand te detecteren. Hierna kan er geanticipeerd worden om branduitbreiding te voorkomen. Brandweer en hulpverleners worden gewaarschuwd en de ontruiming van het gebouw kan direct in gang worden gezet. Mijland Security geeft u graag een vrijblijvend advies over welk type brandblussers het meest geschikt zijn voor uw situatie.

Brandbeveiliging in huis

Rookmelders lijken misschien nutteloos. Maar vergis u niet, ze redden levens! Voor een gemiddelde woning zijn rookmelders een prima oplossing om brand te signaleren. Bij brand ontstaat vrijwel altijd rook, waarbij giftige gassen zoals koolmonoxide vrijkomen. Zodra rook een rookmelder bereikt geeft deze een luid alarm. U wordt gewaarschuwd dat er mogelijk brand is. Als de rookmelders goed zijn geplaatst gebeurd dit waarschuwen in een vroeg stadium van de brand. U heeft daardoor meer kans uzelf en uw huisgenoten in veiligheid te brengen. Voor extra maatregelen in huis kan Mijland security een brandmeldinstallatie plaatsen en uw adviseren over brandblusmiddelen die geschikt zijn voor in huis.

Contact

Mijland security

Heeft u nog geen brandbeveiliging? Wacht niet te lang, want brand komt onverwachts. Bij Mijland Security bieden wij brandbeveiliging in Brabant. Als expert in beveiliging analyseren wij uw situatie en treffen we de nodige maatregelen om u zo snel mogelijk alert te maken voor brand. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van brandbeveiliging te bespreken!