Mijland Security

Bouwplaatsbeveiliging Eindhoven

Een bouwplaats is voor veel criminelen een goede plek om kostbaarheden te stelen of te vernielen. Jaarlijks verliezen bedrijven duizenden euro’s door insluipingen, vandalisme en diefstal. En dat is natuurlijk zonde. Zeker omdat met goede bouwplaatsbeveiliging de schade beperkt of zelfs volledig voorkomen kan worden. Mijland Security uit Goirle voorziet uw bouwplaats in Eindhoven en omgeving graag van de juiste en beste beveiliging.

Bouwplaatsbeveiliging

Hoe beveiligen wij uw bouwplaats?

Een goede beveiliging begint met een goed plan van aanpak. Wij brengen in kaart wat de zwakke plekken zijn en maken een plan op maat. Een op maat gemaakt plan is voor elke bouwplaats belangrijk. De locatie, het type bouwproject, het aantal mensen met toegang tot de bouwplaats is elke keer verschillend en moet dus goed in kaart gebracht worden.

Nadat we een goed idee hebben van de zwakke plekken op de bouwplaats is het aan ons om een goed beveiligingsplan te maken. Onmisbaar in een bouwplaatsbeveiligingsplan is camerabewaking. Niet alleen voor in de nachtelijke uren maar ook overdag. Wilt u extra beveiliging? Ook gezichtsherkenning- of kentekenherkenningscamera’s zijn mogelijk. Er zijn diverse mogelijkheden om een camera te plaatsen, zoals Analoge beveiligingscamera’s, HD-camera’s en IP beveiligingscamera’s.

Via een smartphone of PC kunt u zelf live de beelden bekijken en heeft u altijd zicht op de bouwplaats. Natuurlijk is het ook mogelijk om de camera’s direct aan te sluiten op een meldkamer. Zo kunnen we de beelden 24 uur per dag oproepen en actie ondernemen als dat nodig is.

Contact

Bouwplaatsbeveiliging door MIjland security

Uw bouwplaats in Eindhoven laten beveiligen? Mijland Security staat voor u klaar. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij helpen u graag.