Mijland Security

Beveiligingsspecialist Mijland Security

Mijland Security is een gekwalificeerd en gecertificeerd beveiligingsspecialist. U bent bij ons aan het goede adres voor alle beveiligings- en alarmsystemen. Zo leveren we inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabeveiliging en brandbeveiliging. Ons werk is altijd maatwerk. Naast het inventariseren van de risico’s, het vaststellen van het beveiligingsambitieniveau en het samenstellen van een geschikt pakket staat een tevreden klant bij ons voorop.

Beveiligingsspecialist

Grootste assortiment

Mijland Security heeft als beveiligingsspecialist het grootste assortiment inbraakbeveiliging voor zowel de zakelijke als particuliere markt. We vinden het belangrijk dat het eindresultaat voldoet aan uw wensen en eisen. Wij adviseren, installeren en onderhouden de installaties. We bieden niet alleen een breed assortiment alarmsystemen, maar zijn ook leverancier van toegangscontrolesystemen in de regio Tilburg, Breda en Eindhoven.

Onze beveiligings- en alarmsystemen

Inbraakbeveiliging

Een inbraak is niet alleen vervelend maar leidt ook tot directe schade en een tijdrovende nasleep van alle bijkomende zaken. Aangifte doen, een schadeclaim indienen, eventuele reparaties of het vervangen van goederen zijn zaken waar u zich niet mee bezig wilt houden. Goede beveiliging zorgt ervoor dat u ongestoord kunt wonen of ondernemen!

Lees meer

Brandbeveiliging

Bij brand telt elke seconde. Brandbeveiliging in gebouwen is een complex verhaal. Vooral grote gebouwen, logies–, industrie- en evenementengebouwen moeten voldoen aan hoge eisen om snel te kunnen ontruimen en de veiligheid van personen te kunnen garanderen. Daarnaast moet een brand snel gedetecteerd en gemeld kunnen worden om branduitbreiding te voorkomen.

Met een juist ontworpen brandmeldinstallatie van Mijland Security wordt een uitbrekende brand onmiddellijk gesignaleerd. Zo kunnen adequate maatregelen getroffen worden. Het waarschuwen van brandweer en hulpverleners en de ontruiming kan direct in gang worden gezet. Een snelle signalering van de brand voorkomt een hoop schade en slachtoffers!

Lees meer

Toegangscontrole

De conventionele sleutelsystemen voldoen vaak niet meer aan de veiligheidseisen van deze tijd. De sleutels kunnen vaak gemakkelijk worden bijgemaakt en uiteindelijk is er geen controle meer over de in omloop zijnde sleutels. Ook de inbraakwerendheid laat regelmatig te wensen over. Mijland Security kan het mechanische sluitsysteem eenvoudig vervangen door een elektronisch toegangssysteem dat betrouwbaar, up-to-date en inbraak-veilig is.

Lees meer

Camerabeveiliging

Met camerabeveiliging kunt u uw pand of terrein in de gaten houden. Mijland Security vindt het belangrijk dat vooraf een goede inventarisatie wordt gemaakt van de verwachte beelden. Er zijn diverse mogelijkheden om een camera te plaatsen, zoals analoge beveiligingscamera’s, HD-camera’s, dag/nacht camera’s en IP beveiligingscamera’s. Wat is voor u de beste oplossing? We bespreken de mogelijkheden graag met u.

Lees meer

Contact

Mijland security

Bent u op zoek naar een beveiligingsspecialist in de omgeving van Tilburg? Dan bent u bij Mijland Security aan het juiste adres. We leveren allerlei soorten beveiligings- en alarmsystemen en zijn gekwalificeerd en gecertificeerd. Wij helpen u graag bij het beveiligen van uw huis of bedrijfspand. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!