Mijland Security

Beveiligingsplan

Mijland Security is gespecialiseerd in beveiligingsplannen. Heeft u inbraakbeveiliging? Dan is een beveiligingsplan hier een goede aanvulling op. Wij zijn een gekwalificeerd en gecertificeerd bedrijf en kunnen u helpen om het inbraakrisico van uw bedrijf vast te stellen en de beste beveiligingsmaatregelen toe te passen.

Inbraakbeveiliging

Wat is een beveiligingsplan?

Met een beveiligingsplan probeert Mijland Security het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken een beveiligde ruimte binnen te treden. Bijvoorbeeld door bepaalde sloten en glas aan te brengen en op welke manier de respons tot stand komt bij een melding van inbraak.

Risicoanalyse

Elke situatie is anders, daarom zal Mijland Security eerst samen met u een risicoanalyse opstellen. Na deze analyse stellen wij een passend beveiligingsplan op. De belangrijkste factor hierin is het creëren van tijdwinst. Hoe complexer de mogelijkheden tot inbraak, hoe sneller een inbreker hier vanaf zal zien. De periode tussen signalering en opvolging door de politie, de eigenaar of beveiligingsdienst moet zo kort mogelijk zijn. Met al deze zaken wordt rekening gehouden als we een beveiligingsplan opstellen.

De bouwstenen beveiligingsplan

  • Een aanduiding van het te beveiligen terrein of gebouw.
  • Een doelstelling waarbij de zaken worden vermeld waarop de beveiliging toegespitst is.
  • Een risicoanalyse, plus de uitkomst van de geconstateerde risico’s.
  • Een opsomming van de maatregelen die getroffen moeten worden.

 

Na een goede installatie en aansluiting bij een erkende Alarm Centrale, volgt er pas een alarmmelding als dat echt nodig is. Deze wordt dan opgevolgd door onze Surveillancedienst/Beveiligingsmedewerker.

Contact

Mijland security

Mijland Security helpt u graag met een beveiligingsplan om het om het inbraakrisico van uw bedrijf vast te stellen en de beste beveiligingsmaatregelen toe te passen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!