Mijland Security

Beveiligingsmaatregelen

Mijland Security maakt voor u een pakket van beveiligingsmaatregelen op maat. Wij zijn specialisten in beveiligen met expertises in inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camera observatie en brandmeldinstallaties. Wij vinden het belangrijk dat het eindresultaat voldoet aan uw wensen en eisen en gaan altijd voor tevreden klanten.

erf beveiliging

Om een pakket van beveiligingsmaatregelen samen te stellen volgen we verschillende stappen:

Risicoprofiel

Elke situatie is anders, daarom kijkt Mijland Security met een nieuwe blik naar elke klus. De eerste stap in het treffen van beveiligingsmaatregelen is duidelijkheid krijgen over de risico’s. Dit kan inbraak zijn, een overval of brand. We kijken naar de ruimte of goederen die beveiligd moeten worden. We bepalen hoe groot de kans is dat er een dreiging optreedt en de mogelijke gevolgen.

Beveiligingsmaatregelen

De verwachtingen van de beveiligingsmaatregelen worden in kaart gebracht. We kijken welke maatregelen passend zijn bij hetgeen wat u wilt beveiligen. Voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing.

  • Bij risico op inbraak kijken we naar een beveiligingssysteem en eventueel een beveiligingsplan.
  • Bij een risico op brand kijken we naar een passende brandinstallatie en blusmiddelen.
  • Bij risico op een overal kijken we naar camerabeveiliging die eventueel te koppelen is aan een smartphone of pc, zodat er altijd iemand is die mee kan kijken.

Pakket op maat

Na de analyse van uw situatie, het opgestelde risicoprofiel en de vastgestelde beveiligingsmaatregelen kijken we naar een pakket. Het is voor ons belangrijk dat u weet wat u te wachten staat. We maken een pakket aan beveiligingsmaatregelen op maat voor de situatie. Het pakket bestaat uit maatregelen die we gaan treffen zodat er een veilige situatie ontstaat.

Contact

Mijland security

Bent u overtuigt van onze werkwijze en kunt u beveiligingsmaatregelen gebruiken? Mijland Security kijkt met oprechte aandacht naar uw situatie.

Neem contact met ons op als u gebruik wilt maken van ons expertise in beveiligingsmaatregelen.