Mijland Security

Alarmsystemen Breda

Op zoek naar een betrouwbare partij voor alarmsystemen in Breda? Dan bent u bij Mijland Security aan het goede adres. We installeren alle systemen zelf. We bieden niet alleen een breed assortiment alarmsystemen, maar zijn ook leverancier van toegangscontrolesystemen in de regio Tilburg, Breda en Eindhoven.

Inbraakbeveiliging Breda

Een inbraak leidt tot directe schade en een tijdrovende nasleep van alle bijkomende zaken. Aangifte doen, een schadeclaim indienen, eventuele reparaties of het vervangen van goederen zijn zaken waar jij je niet mee bezig wilt houden. Een goed alarmsysteem zorgt ervoor dat u zich weer veilig voelt.

Werkwijze

Risicoanalyse

In veel gevallen eist de verzekeraar dat de inbraakinstallatie moet voldoen aan een bepaalde risicoklasse. Iedere situatie is anders. Daarom komen we graag bij u langs om samen met u een risicoanalyse op te stellen. We kijken daarbij ook naar andere zaken zoals materiele en persoonlijke eigendommen.

Beveiligingsplan

Na een analyse stellen we een beveiligingsplan op. Een van de belangrijkste onderdelen van een beveiligingsplan is het creëren van tijdwinst.

Installatie

Na een goede installatie en aansluiting bij een erkende Alarm Centrale, volgt er pas een alarmmelding als dat echt nodig is. Deze wordt vervolgens opgevolgd door onze Surveillancedienst/Beveiligingsmedewerker.

Contact

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij helpen u graag met ons deskundige advies als gecertificeerd beveiligingsbedrijf om het inbraakrisico van uw woning of bedrijf vast te stellen en de beste beveiligingsmaatregelen en alarmsystemen toe te passen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!