Mijland Security

Alarminstallatie Tilburg

Wilt u de beveiliging van uw bedrijfspand of woning in Tilburg door middel van een alarminstallatie verbeteren? Dan bent u bij Mijland Security aan het juiste adres! Mijland Security adviseert en installeert kwalitatief hoogstaande alarminstallaties. Een alarmsysteem vermindert de inbraakgevoeligheid van uw huis of bedrijf aanzienlijk. We bieden niet alleen een breed assortiment alarmsystemen, maar zijn ook leverancier van toegangscontrolesystemen in de regio Tilburg, Breda en Eindhoven.

Inbraakbeveiliging Tilburg

Een inbraak leidt tot directe schade en brengt een hoop zorgen met zich mee. Mijland security is gespecialiseerd in het adviseren over inbraakpreventie. Een goed alarmsysteem zorgt ervoor dat u zich weer veilig voelt.

Werkwijze

Risicoanalyse

In veel gevallen eist de verzekeraar dat de inbraakinstallatie moet voldoen aan een bepaalde risicoklasse. We komen graag bij uw woning, winkel of bedrijfspand langs om de situatie te bekijken. Iedere situatie is immers anders. Samen met u stellen we een risicoanalyse op.

Beveiligingsplan

Aan de hand van de risicoanalyse stellen we een beveiligingsplan op. Een van de belangrijkste onderdelen van een beveiligingsplan is het creëren van tijdwinst. Hoe langer een poging tot inbraak duurt, hoe sneller de inbreker ervan af zal zien. Tevens kijken we naar de periode tussen signalering en opvolging door de politie, de eigenaar of beveiligingsdienst. Deze periode moet zo kort mogelijk zijn. Met al deze zaken houden we rekening in het beveiligingsplan.

Installatie

Na een goede installatie en aansluiting bij een erkende Alarm Centrale, volgt er pas een alarmmelding als dat echt nodig is. Deze wordt dan opgevolgd door onze Surveillancedienst/Beveiligingsmedewerker.

Contact

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij adviseren, installeren en onderhouden de installaties. Ons werk is altijd maatwerk. Naast het inventariseren van de risico’s, het vaststellen van het beveiligingsambitieniveau en het samenstellen van een passend pakket staat een tevreden klant bij ons altijd bovenaan. We vinden het belangrijk dat het eindresultaat voldoet aan uw eisen en wensen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!