Toegangscontrole voor bedrijven is belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat iedereen zomaar toegang heeft tot het bedrijfspand. Met de toegangscontrole van Mijland Security bepaal je zelf wie het pand betreed en wanneer.

Toegangscontrole voor bedrijven

Waarom toegangscontrole voor bedrijven?

Met toegangscontrole voor bedrijven kun je zelf bepalen wie het pand of zelfs verdieping betreed. Door middel van elektronische toegangscontrole wordt het verouderde sleutelsystemen vervangen. Zo hoeven er geen sleutels meer uit gegeven te worden, is er geen controle meer nodig naar het aantal sleutels en kan er ook geen misbruik van worden gemaakt.

Bij elektronische toegangscontrole heeft iedereen een persoonlijke sleutel. Zo kan je de persoonlijke gebruiker gemakkelijke toegangsrechten toekennen, blokkeren of wijzigen.

Mogelijkheden toegangscontrole bedrijven

  • Codeslot

Het codeslot is een van de meest gebruikte toepassingen bij de ingang. Door middel van een cijfercombinatie wordt er toegang verleend.

  • Elektronische sleutel

Voor wie van gemak en snelheid houdt is een elektronische sleutel ideaal. Als de elektronische sleutel in de buurt komt van de lezer gaat de deur al open. Wanneer de elektronische sleutel verloren gaat kan deze eenvoudig worden verwijderd uit het systeem zodat er geen toegang meer verleend wordt.

  • Kaartlezer

Een kaartlezer geeft alleen toegang als hiervoor toestemming is gegeven. De kaartlezer kan ook dienen als tijdregistratie. Zo weet je precies wie en wanneer iemand in het pand aanwezig is geweest.

  • Lange afstandslezer

De lange afstandslezer wordt vaak gebruikt in ziekenhuizen of bij bussluizen. Zo hoef je niet te wachten totdat de deur opengaat.

  • Intercom

Met een intercom kun je op afstand communiceren en toegang geven tot de juiste personen.

  • Toegangsverlening

Het is ook mogelijk om Mijland Security de toegang op afstand te laten beheren.

Mijland Security Breda

Het beveiligen van uw pand is altijd een goed idee. Mijland Security Breda bekijkt alle mogelijkheden en zorgt voor een beveiligingsplan op maat en ondersteunt de begeleiding in het beveiligingstraject. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

naar contact