Ieder object moet goed beveiligd worden. Maar ieder object is anders. Daarom maken wij een op maat gemaakt plan voor objectbeveiliging. Hierbij kijken we niet alleen naar goede beveiliging zelf maar ook naar de dienstverlening daar omheen.

Objectbeveiliging

Wat is objectbeveiliging?

Met objectbeveiliging weet je zeker dat het kantoorpand ook buiten kantooruren goed beveiligd is tegen diefstal, fraude en vernieling.

Waarom objectbeveiliging?

Bedrijventerreinen en industrieterreinen zijn s ’avonds en s’ nachts onbemand. Dit is dan ook het moment dat criminelen toeslaan. Door middel van objectbeveiliging kunnen we het gebouw beveiligen. We controleren de omgeving, beveiligen het pand en reageren als er toch een alarm afgaat.

Toegangscontrole

Grote kantoorpanden hebben dagelijks veel mensen over de vloer. Natuurlijk wil je onbevoegde gasten buiten de deur houden.

Sluitrondes

Wanneer alle medewerkers naar huis gaan zal een objectbeveiliger het bedrijfspand en buitenterrein controleren. Deze controleert of alle ramen en deuren afgesloten zijn, schakelt de verlichting uit en activeert het brand- en beveilingsalarm.

Alarmopvolging

Nadat er een goed alarm is geïnstalleerd moet er na een melding een goede opvolging volgen. Onze beveiligers zorgen dat ze zo snel mogelijk op locatie zijn en treden adequaat op.

Controlerondes

Controlerondes zijn voor veel bedrijven een uitkomst. Door op regelmatige en onregelmatige tijden een ronde te lopen kunnen wij het gehele pand controleren op verdachte situaties.

 

Mijland Security Breda

Het beveiligen van uw pand is altijd een goed idee. Mijland Security Breda bekijkt alle mogelijkheden en zorgt voor een beveiligingsplan op maat en ondersteunt de begeleiding in het beveiligingstraject. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

naar contact