Goede inbraakpreventie verkleint de kans op een inbraak. Wat zijn de mogelijkheden om uw huis beter te beveiligen? We leggen het graag aan u uit.

Inbraakpreventie Breda

Soorten inbraakpreventie

Bij inbraakbeveiliging denkt men al snel aan goed hang- en sluitwerk. Maar inbraakpreventie is meer dan dat. Zo is er ook de keuze uit: buitenverlichting, hang- en sluitwerk: ramen, hang- sluitwerk: deuren, camerabewaking en alarminstallatie.

Buitenverlichting

Een inbreker werkt natuurlijk het liefst in het donker. Met buitenverlichting maakt u inbrekers zichtbaar. Buitenverlichting is daarom niet alleen een ideaal preventiemiddel maar is ook handig als u niet in het donker naar het sleutelgat wil zoeken. Hierbij wordt wel aangeraden om een lamp met bewegingssensor te kiezen zodat de lamp niet de hele dag onnodig aan staat.

Hang- en sluitwerk: ramen

Goed hang- en sluitwerk is altijd belangrijk. Niet alleen voor de deuren maar ook voor de ramen. Met name de ramen op de eerste verdieping moeten goed beveiligd worden. Door te klimmen via regenpijpen of kliko’s kunnen ze de eerste verdieping bereiken. Wij raden daarom aan om te kiezen voor veiligheidsscharnieren en raamboompjes.

Hang- en sluitwerk: deuren

Uiteraard is het belangrijk om alle deuren goed te beveiligen. Het is handig om de deuren te voorzien van dievenklauwen en veiligheidsscharnieren.

Camerabewaking

Met camerabewaking heb je altijd zicht op wat er rondom uw huis gebeurd. Met een recorder kan je de beelden zelfs terugkijken. Maar camera’s werken vooral preventief. Op het moment dat dieven een camera zien, lopen ze liever even een huis verder.

Alarminstallatie

Misschien is een alarminstallatie wel de beste manier om inbrekers buiten de deur te houden. De installatie zal een luid signaal afgeven wanneer er iemand probeert in te breken. Bij een alarminstallatie komt vaak een sticker. Deze sticker is veel gevallen al genoeg om inbrekers af te schrikken.

Mijland Security Breda

Het beveiligen van uw pand is altijd een goed idee. Mijland Security Breda bekijkt alle mogelijkheden en zorgt voor een beveiligingsplan op maat en ondersteunt de begeleiding in het beveiligingstraject. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

naar contact