Met camerabeveiliging heeft u dag en nacht zicht op wat er op of rond uw terrein gaande is. Daarnaast heeft camerabeveiliging ook een preventieve werking. Camera’s schrikken inbrekers af omdat ze juist ongezien hun gang willen gaan. Maar welke camera’s zijn er en welke zijn er geschikt voor uw woning?

Mijland Security helpt u graag bij het maken van een risicoanalyse en het opzetten van camerabeveiliging bij uw woning.

Camerabeveiliging woning

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging voor uw woning heeft voornamelijk een preventieve werking. Een camera kan worden gecombineerd met een recorder. Zo kunt u de beelden opslaan en later terugkijken wanneer u een avond weg bent of wanneer u terug bent van vakantie.

Type camera’s

Dummy camera

Deze camera is niet echt maar is wel zeer realistisch. Een dummy camera is een goedkope manier van preventieve beveiliging en schrikt voornamelijk inbrekers af.

Draadloze camera

Een draadloze camera is ontzettend handig. U hoeft geen draden te trekken en zelfs wanneer de stroom uitvalt blijven de camera’s werken. Bovendien kunt u later het aantal draadloze camera’s gemakkelijk uitbreiden.

Dome camera

De dome camera is een camera geplaatst in een bol. Zo is niet te zien welke kant de camera filmt. Tijdens de montage kan er een positie worden gekozen. De normale dome camera kan niet draaien. Wilt u een dome camera die wel draait? Kies dan voor de speed dome camera.

IP camera

De IP camera is een kwalitatief goede beveiligingscamera met zeer scherp beeld.

IP camera’s filmen in HD en de beelden worden op het internet opgeslagen en kunnen ook in de cloud worden opgeslagen. Zo kunt u altijd en overal de beelden bekijken.

Analoge camera

Een analoge camera is een goedkope en betrouwbare manier om een woning te beveiligen. De analoge geeft alleen minder scherp beeld in vergelijking van een IP camera. De analoge sluit u aan op een recorder zodat u achteraf de beelden kan terugkijken.

Infrarood camera

Als u ook ’s nachts duidelijke beelden wilt hebben dan is een infrarood camera ideaal. Zelfs als het helemaal donker is kunnen deze warmtebeeldcamera’s goed beeld geven van de omgeving. Tegenwoordig hebben veel nieuwe camera’s deze functie.

Camera’s met een keurmerk

Om er zeker van te zijn dat u een beveiligingscamera kiest die goed en veilig is, is het handig om een camera te kiezen met een keurmerk. Kies daarom altijd voor Politie keurmerk veilig wonen.

Mijland Security Breda

Het beveiligen van uw pand is altijd een goed idee. Mijland Security Breda bekijkt alle mogelijkheden en zorgt voor een beveiligingsplan op maat en ondersteunt de begeleiding in het beveiligingstraject. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

naar contact