Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo kan verkeerd aangelegde bedrading al zorgen voor brand. Op dat moment moet iedereen gealarmeerd en in veiligheid gebracht worden. Mijland Security voorziet huizen en bedrijven in Tilburg van brandbeveiliging.

Brandbeveiliging TIlburg

Brandbeveiliging bedrijven Tilburg

Bedrijven gebruiken veel elektrische apparaten, hierdoor is de kans op brand door kortsluiting groter. Schade door brand kan binnen een bedrijf veel schade veroorzaken en grote gevolgen hebben voor medewerkers en bedrijfseigendommen. Het is dus belangrijk om meteen in te grijpen als er brand ontstaat om erger te voorkomen.

Naast het detecteren van de brand is het belangrijk om de aanwezige personen zo snel mogelijk in veiligheid te brengen. Voor grote panden kan dit lastig zijn. Mijland Security houdt rekening met het Bouwbesluit en de aanvullende eisen van de lokale autoriteiten. Zo zorgen wij voor een op maat gemaakt plan.

Brandbeveiliging in huis Tilburg

Goede brandbeveiliging in huis begint met rookmelders. Voor een gemiddelde woning zijn rookmelders een prima oplossing om gevaar van brand te signaleren. Het brandalarm geeft een luid signaal wanneer een beginnende brand ontstaat. Zo heeft u de mogelijkheid om u en uw huisgenoten in veiligheid te brengen. Naast rookmelders kan Mijland Security een brandinstallatie plaatsen en adviseren over brandblusmiddelen die geschikt zijn voor bij u thuis.

Mijland Security

Zorg voor een veilige omgeving en zorg voor brandbeveiliging. Mijland Security biedt brandbeveiliging aan in Tilburg. Als expert in beveiliging analyseren wij uw situatie en treffen we de nodige maatregelen om u zo snel mogelijk alert te maken voor brand. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van brandbeveiliging te bespreken!

naar contact